Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 29 Oct 2019 | 5376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de ceafa de porc si pulpa de porc
  • ulei de masline
  • rozmarin proaspat
  • boia dulce
  • piper
  • peperoncino
  • 3-4 cartofi mari
  • apa
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot:

Carnea de porc se lasa peste noapte la marinat, cu ulei de masline, condimente dupa gust si frunze de rozmarin proaspat.

Se pun bucatiile marinate in vasul slow cookerului Crock-Pot, setam functia High pentru 3 ore, punem putina apa, acoperim vasul si lasam sa se pregateasca carnea.

Dupa 2 ore punem cartofii taiati in forma dorita, spalati sub jet de apa rece si scursi de zeama.

Se serveste cu mujdei de usturoi sau muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot